Πένθος για τον Κλιντ Ίστγουντ: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών η σύντροφός του Κριστίνα Σαντέρα, είχαν σχέση από το 2014 [video]

FILE PHOTO: epa04633067 Kelly Preston (L), Clint Eastwood (C) and Christina Sandera (R) arrive for the 87th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, California, USA, 22 February 2015. EPA, PAUL BUCK




Η επί χρόνια σύντροφος του θρύλου του κινηματογράφου Κλιντ Ίστγουντ, Κριστίνα Σαντέρα, πέθανε σε ηλικία 61 ετών.

«Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πολύ», ανέφερε ο 94χρονος Ίστγουντ σε δήλωσή του την Πέμπτη. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Σαντέρα και ο εκπρόσωπος της Warner Bros. δεν έκανε περαιτέρω σχόλια όταν επικοινώνησαν με τους The Los Angeles Times.

Η Σαντέρα και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης φέρονται να γνωρίστηκαν όταν εργαζόταν ως προϊσταμένη στο Mission Ranch Hotel and Restaurant του Ίστγουντ στο Carmel-by-the-Sea. Άρχισαν να βγαίνουν το 2014, αλλά ο Ίστγουντ παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με τη σχέση τους.

Ενώ το ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος για το ειδύλλιό του, η Σαντέρα συνόδευε περιστασιακά τον σταρ του «Dirty Harry» στο κόκκινο χαλί.

Έκανε το ντεμπούτο της στο πλευρό του στα βραβεία Όσκαρ το 2015, όταν η ταινία του «American Sniper» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. Τον συνόδευσε επίσης σε εκδηλώσεις γύρω από την ταινία «Sully» του 2016, την ταινία «The Mule» του 2018 και την ταινία «Richard Jewell» του 2019.

Πριν από τη σχέση του με τη Σαντέρα, ο σκηνοθέτης των ταινιών «Million Dollar Baby» και «Unforgiven» ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1984 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2014. Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει αποκτήσει 8 παιδιά.

Πηγή: latimes

Πέθανε ο θρύλος της κωμωδίας, Μπομπ Νιούχαρτ: Άριστος στην τέχνη του και ευγενικός άνθρωπος μέχρι τα 94 χρόνια του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: