Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, με μία φωνή, φώναζαν το όνομα του Γιάννη: Δάκρυσε ο μεγάλος αθλητής, έπαιξε και νίκησε με την ελληνική φανέλα ο Αντετοκούνμπο… (video)

Ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Κροατίας και της Ελλάδας για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών, στο ΣΕΦ, την Κυριακή 07 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ πήρε μία μεγάλη πρόκριση στον τελικό με την Κροατία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ένα γεμάτο από κόσμο ΣΕΦ, την πανηγύρισε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak δεν έκρυψε τα δάκρυά του και βουρκώνoντας ευχαρίστησε το κοινό που τον αποθέωνε σε κάθε ευκαιρία μετά την πρόκριση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού Γουόκαμπ σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση του αντιπρωσοπευτικού μας συγκροτήματος με 80-69 στις καθιερωμένες του δηλώσεις έθεσε τους στόχους της ομάδας για το Ολυμπιακό τουρνουά.

  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Εκπροσωπώ την Ελλάδα, όχι τον εαυτό μου αλλά μια ολόκληρη χώρα. Είμαι ευγνώμων στην Ελλάδα για την ευκαιρία να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα όνειρα είναι μεγάλα, πάμε για μετάλλιο. Δεν μπορούσαμε να το πούμε πριν, αλλά τώρα που προκριθήκαμε θέτουμε νέους στόχους. Πρέπει να το απολαύσουμε γιατί είναι κάτι σπουδαίο».

Η Εθνικής Ελλάδος, με ηγέτη τον Γιάννη, στο πιο ψηλό βάθρο, πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων: Νίκησε η ομαδάρα μας (80-69), τεράστιος ο θρίαμβος των Ελλήνων παικτών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: