Ο Νικ Καλάθης ήταν ο… πιλότος της Εθνικής Ελλάδας: Ο μεγάλος γκάρντ απογείωσε την ομάδα με προορισμό τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων

Ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας Νικ Καλάθης (Κ) με την μπάλα στη κατοχή του, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Κροατίας και της Ελλάδας για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών, στο ΣΕΦ, την Κυριακή 07 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ Νικ Καλάθης οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις στη διοργάνωση του Πειραιά.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ίσως ο πιο κομβικός παίκτης της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, στην προσπάθειά της να κατακτήσει το Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 35χρονος πλέι μέικερ τελείωσε τη διοργάνωση με μέσους όρους… “double-double”. Συγκεκριμένα, μέτρησε 10 πόντους, 10.5 ασίστ και 3.7 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 35% στα τρίποντα. Κάπως έτσι, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον έβδομο (ελληνικό) ουρανό η Ελλάδας μας: «Τα καταφέραμε όλοι μαζί, η Εθνική Ελλάδας ενώνει, είμαστε περήφανοι άνθρωποι», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: