Ο γνωστός, προσβλητικός Τραμπ, μετά το ντιμπέιτ, μιλάει σκαιότατα για Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις: Σε βίντεο οι υβριστικές αναφορές* «Σωρός από σ@@τά» [video]

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο επίμαχο βίντεο Φωτογραφία από βίντεο via Glomex




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει απαξιωτικά για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.

Αρχικά ακούγεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ρωτάει το συγκεντρωμένο πλήθος, «Πώς τα πήγα στο ντιμπέιτ;» το οποίο του απαντά ότι τα πήγε καταπληκτικά, με τον πρώην πρόεδρο να εκφράζει την ικανοποίησή του μοιράζοντας χαρτονομίσματα που βγάζει από την τσέπη του.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ακούγεται να αποκαλεί τον Τζο Μπάιντεν «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο, σωρό από σκ@@α», ο οποίος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε, εγκαταλείπει τον αγώνα. Τον έβγαλα από τη μέση», λέει ο Τραμπ.

Στη συνέχεια εκτόξευσε τα βέλη του και για την αντιπρόεδροτων Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις. «Τώρα έχουμε την Κάμαλα…Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο αξιολύπητη», ακούγεται να λέει.




Στη συνέχεια του βίντεο, ο Τραμπ στρέφει ξανά τα πυρά του κατά του Μπάιντεν: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας που είναι ένας άγριος τύπος».

«Αλλά μόλις ανακοινώθηκε ότι πιθανότητα θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;».

Με πληροφορίες από TheDailyBeast

“Κόλαση” πάνω, μέσα και γύρω από το …Λευκό Οίκο: Εντάθηκαν οι ανησυχίες για την υγεία του Μπάιντεν, τεράστιες προσπάθειες για να περιοριστεί η ζημιά του ντιμπέιτ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: