Ο Ερντογάν βαδίζει στα αχνάρια του Σαντάμ Χουσεϊν απαντά το Ισραήλ στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας: Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε…




Ο υπουργός Εξωτερικών του Εβραϊκού Κράτους, Ίσραελ Κατζ, απάντησε στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απείλησε να εισβάλει στο Ισραήλ, εάν χρειαστεί.

Με μια ανάρτηση στο Χ ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, ανήρτησε την φωτογραφία του Τούρκου ισλαμιστή προέδρου αλλά και του δικτάτορα του Ιρακ, Σαντάμ Χουσέιν, ο οποίος είχε εκτελεστεί για εγκλήματα εναντίον της χώρας του.

Ο Ίσραελ Κατζ έγραψε ότι ο Ερντογάν βαδίζει στα βήματα του Σαντάμ Χουσεϊν.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε».

Το τουρκικό υπουργό Εξωτερικών απάντησε στον κ. Κάτζ σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu. Έγραψε: «Όπως ήρθε το τέλος του γενοκτονικού Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και του γενοκτονικού Νετανιάχου».

Συγκεκριμένα έγραψε:

Όπως τελείωσε ο γενοκτόνος Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και ο γενοκτόνος Νετανιάχου.

Όπως οι γενοκτόνοι Ναζί λογοδότησαν, θα λογοδοτήσουν και αυτοί που προσπάθησαν να καταστρέψουν τους Παλαιστίνιους.

Η ανθρωπότητα θα σταθεί δίπλα στους Παλαιστίνιους.

Δεν θα καταστρέψετε τους Παλαιστίνιους.

Είχαν προηγηθεί τα όσα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απείλησε ευθέως το Ισραήλ, σε συνεδρίαση του κόμματός του και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για ευθεία “επέμβαση”, όπως έγινε με την περίπτωση της Λιβύης. Μόνο που το Ισραήλ δεν είναι Λιβύη.

Ο Ερντογάν μίλησε για την πρόοδο της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία και απειλησε (ΕΔΩ):

«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα».

Ο ανόητος Ερντογάν απειλεί να …εισβάλει στο Εβραϊκό Κράτος: Όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ, όπως μπήκαμε στη Λιβύη, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο (και στο Ισραήλ)!!! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: