Ο Ελπιδοφόρος …ευλόγησε τα πολιτικά “όπλα” του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν έστειλε φωτογραφία μαζί του!!! Για τη δημοσιότητα μπορεί να κάνει τα πάντα… (video)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αναπέμπει προσευχή στο Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο στο Μιλγουόκι του Ουϊσκόνσιν. Φωτογραφία από την Ιερά Αρχιεπισκοπή μέσω του C-SPAN




Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος απηύθυνε προσευχη στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν.

Ο Ελπιδοφόρος συνέχισε την μακροχρόνια παράδοση κατά την οποία ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προσκαλείται και αναπέμπει προσευχή τόσο στο Ρεπουμπλικανικό όσο και στο Δημοκρατικό Κόμμα. Η παρουσία του κράτησε μόλις δύο λεπτά.

Το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έστειλε φωτογραφικό υλικό και βίντεο, αλλά δεν υπάρχει καμία φωτογραφία του Ελπιδοφόρου με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην προσευχή ανάμεσα στα άλλα είπε:

«Αθάνατε και Αιώνιε Θεέ επίβλεψον επ’ αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Εθνους μας και χάρισε τους φωτισμό των καρδιών και των νοών τους καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους μέσω αυτού του Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συνεδρίου».

Ο Αρχιεπίσκοπος συνέχισε να προσεύχεται για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο , Πρόεδρο Τραμπ, καθώς επίσης και για τους συμβούλους και συνεργάτες του, να τους χαρίσει ο Θεός «σοφία, ευλογία και πνεύμα προσφοράς».

«Ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός… Κοίτα κάτω τώρα σε αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας και δώστε τους φωτισμένες καρδιές και μυαλά, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους μέσω αυτής της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Συνέλευσης».

Το Συνέδριο ακολουθεί τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου, όπου ένας δράστης αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην Πρόεδρο, τραυματίζοντας ορισμένους και θανατώνοντας τη ζωή του περαστικού Corey Comperatore.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος προσέφερε «εγκάρδιες προσευχές για την ταχεία ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και των θυμάτων αυτού του τραγικότατου πυροβολισμού».

Σημειώνεται ότι το Συνέδριο γίνεται λίγες μόλις μέρες και συγκεκριμένα, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου και εκ νέου υποψηφίου για την Προεδρία κ. Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ελπιδοφόρος εξέφρασε εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και τα τραυματισθέντα θύματα της τραγικής δολοφονικής απόπειρας.

Σκανδαλώδης εισήγηση του Ελπιδοφόρου, για να ικανοποιήσει “τους Κύπριους φίλους του”: Θέλει να μετατρέψει σε …”Σπίτι της Κύπρου” το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αστόριας!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: