Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου στον ΧΥΤΑ Φυλής όταν παρασύρθηκε από το όχημά του: Ερευνώνται οι συνθήκες από την αστυνομία

Απορριμματοφόρο όχημα στο ΧΥΤΑ Φυλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΔΣΝΑ/Kostas Kominis




Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής
το πρωί της Κυριακής, με έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων να χάνει τη ζωή του.

Ο υπάλληλος, 58 ετών, που εργαζόταν ως οδηγός απορριμματοφόρου, γύρω στις 7 το πρωί είχε τελειώσει την εργασία εναπόθεσης των απορριμμάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια στιγμή παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά .

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον άνδρα στη ζωή.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί αν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να παρασυρθεί από το όχημα.

Δήλωση Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα

Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για τον δήμο της Αθήνας, μετά την απώλεια της ζωής υπαλλήλου καθαριότητας, εν ώρα εργασίας, στη Φυλή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους εργαζομένους στην καθαριότητα που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα για να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Κίνδυνος λειψυδρίας σε όλη την Ελλάδα: Συναγερμός για το νερό ακόμη και στο Μόρνο – 14 περιοχές στα όρια του συναγερμού [εικόνες φραγμάτων]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: