Κατοχική σύσκεψη υπό τον Τατάρ με όλα τα «κόμματα» του ψευδοκράτους: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά χωρίς δηλώσεις

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Φωτογραφία Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, συναντήθηκε στα κατεχόμενα με τους Προέδρους και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στην παράνομη «βουλή» του ψευδοκράτους και συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτριας του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) στα κατεχόμενα, η συνάντηση διήρκεσε περίπου 1 ώρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και ψευδοπρωθυπουργός Ουνάλ Ουστέλ, ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Αναπληρωτής «πρωθυπουργός» και «υπουργός» τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος Φικρί Ατάογλου, ο Πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης και «υπουργός» δημοσίων έργων και μεταφορών Ερχάν Αρικλί, καθώς και ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις.

Με πλήροφορίες από ΚΥΠΕ-Οντούλ Ασίκ Ουλκέρ (ΚΥΠΕ/ΟΑ/ΝΣΤ/ΜΚ)
Λευκωσία, Κύπρος

Η κ. Ολγκίν Κουεγιάρ θα υποβάλει την έκθεση της στις 10 Ιουλίου: Συναντήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ο οποίος “διέγνωσε” ότι δεν υπάρχει κοινό έδαφος σε αυτή τη φάση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: