Η Λίβερπουλ «άρπαξε» από την Τσέλσι τον 15χρονο Ρίο Νγκουμόα: Θεωρείται το μεγαλύτερο επόμενο ταλέντο του βρετανικού ποδοσφαίρου [videos]

Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Ρίο Νγκουμόα SS via YouTube




Η Τσέλσι έχει αποκτήσει τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νότιας Αμερικής, αλλά έχασε μέσα από τα χέρια της το μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών της!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «THE SUN» η Λίβερπουλ «άρπαξε» από την ομάδα του Λονδίνου τον 15χρονο Ρίο Νγκουμόα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, ως ο νέος Μουσιάλα και το μεγαλύτερο ταλέντο στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Η Λίβερπουλ για να πάρει τα δικαιώματα του νεαρού Αγγλου, με καταγωγή από τη Νιγηρία, αποφάσισε να παραβεί τους μεταγραφικούς κανόνες του συλλόγου και να διαθέσει το ποσό-ρεκόρ των τριών εκατ. ευρώ για παίκτη τέτοιας ηλικίας.

Ο Νγκουμόα, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων της Αγγλίας, ήδη προπονούνταν με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι και η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα του, προκαλώντας έντονη οργή στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας του Λονδίνου.

Οι φίλαθλοι θυμίζουν στη διοίκηση την περίπτωση του Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου τον αγόρασε από τους «μπλε» το 2019 σε ηλικία 16 ετών αντί μόλις 200 χιλιάδων ευρώ!

Ο Νγκουμόα αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον άσο της Μπάγερν, στο αριστερό άκρο της επίθεσης και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε εννιά ματς στην Premier League για παίκτες κάτω των 18 ετών, έχοντας στο ενεργητικό ένα γκολ και μια ασίστ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον επόμενο σούπερ σταρ της: Τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Λένι Γιόρο από τη Λιλ με €55 εκατ. – Αν και η Γιουνάιτεντ έδινε περισσότερα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: