Φωτογραφική έκθεση στην τουρκική πρεσβεία για την επέτειο της απόπειρας του σικέ πραξικοπήματος στην Τουρκία: Επίθεση κατά της FETO

Πηγή εικόνας via X Turkiye in Athens




Μέρα εθνικής ενότητας και δημοκρατίας είναι για την Τουρκία η επέτειος από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου του 2016, όπως τόνισε ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα, Çağatay Erciyes.

Στο ισόγειο της πρεσβείας στην Αθήνα εκτίθενται φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τη νύχτα της απόπειρας που ενορχηστρώθηκε από την οργάνωση FETO.

Ο Τούρκος πρέσβης μιλώντας σε δημοσιογράφους που υποδέχθηκε στην πρεσβεία, αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αρχών στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.

Υπογράμμισε ότι η FETO δεν συνιστά απειλή μόνο για την Τουρκία αλλά και ευρύτερα και πρόσθεσε πως η διμερής συνεργασία είναι πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση της δράσης και άλλων οργανώσεων όπως το PKK και η DKHP-C.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Κ. Τζ.
Αθήνα, Ελλάδα

Συνασπισμός της ΕΕ κατά του Όρμπαν που όμως επιμένει: Έστειλε στους ηγέτες επιστολή ύμνο στον Τραμπ για το πως θα τελειώσει αμέσως τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: