Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στον Έβρο κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου στην Ελλάδα

FILE PHOTO: Αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους στις Φέρες στον Έβρο για την φύλαξη των συνόρων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ




Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου o συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στον Έβρο και χειρουργήθηκε.

Ο συνοριοφύλακας πυροβολήθηκε από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, ο τραυματίας -ο οποίος έφερε τραύματα στην αριστερή κοιλιακή χώρα- μεταφέρθηκε αρχικά από τους συναδέλφους του στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών. Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».

Με πληροφορίες απο ΕΡΤNews

Στο νοσοκομείο από πυρά που προέρχονταν από το τουρκικό έδαφος συνοριοφύλακας που περιπολούσε στον Έβρο: Εισήχθη στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: