Εγκλημα στην Κύπρο: 50χρονος σκότωσε τον γαμπρό του σε οικογενειακό γλέντι στην Πάφο* Οι δυο τους φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές [video]

Φωτογραφία από το AlphaNewsLive




Σε τραγωδία κατέληξε οικογενειακή συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στο χωριό Πέγεια της Πάφου όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που γινόταν το γλέντι, ένας 50χρονος από την Ελλάδα, πυροβόλησε στο κεφάλι τον 44χρονο Στέλιο Στυλιανού, τον αδελφό της συζύγου του, και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στο σπίτι αυτό, όταν σε κάποια στιγμή, μετά από αντιπαράθεση, δέχτηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο ανταποκριτής Πάφου, Κώστας Νάνος, πίσω από τον διαπληκτισμό βρίσκονταν οικογενειακές διαφορές, και πιο συγκεκριμένα, οικονομικές.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει την έρευνα.

Με πληροφορίες από Philenews, AlphaNewsLive

Ο Κόλιν Στιούαρτ δεν έχει θέση στην Κύπρο: Εξαιρετικά αρνητικές οι εκθέσεις του, ισοπεδώνει την Κυπριακή Δημοκρατία, χαϊδεύει τον τουρκικό Αττίλα… (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: