Χριστοδουλίδης: «Στηρίζουμε την προσπάθεια της Ολγκίν, το γεγονός ότι πραγματικά πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου και είμαστε εδώ να εργαστούμε για να το πετύχουμε»

FILE PHOTO: O πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Φωτογραφία: ΓΤΠ ΡΙΟ




Είμαστε εδώ να εργαστούμε για να πετύχουμε το κοινό μέλλον της Κύπρου δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Λάρνακα ο Πρόεδρος ρωτήθηκε αν τον ανησυχεί το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ και η αναφορά ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από λύσεις που δημιούργησαν προσδοκίες αλλά δεν έφεραν αποτελέσματα.

Είπε ότι η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα δεν αναφέρεται σε λύσεις εκτός του πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών.

«Αναφέρεται περισσότερο σε θέματα μεθοδολογίας που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν και δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

«Στηρίζουμε την προσπάθεια της κ. Ολγκίν, στηρίζουμε το γεγονός ότι πραγματικά πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου και είμαστε εδώ να εργαστούμε για να το πετύχουμε», ανέφερε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΚΧΡ/ΗΦ
Κυπρος Λευκωσία 

Κάθε επαφή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη πηγή έμπνευσης και κουράγιου, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Επιστροφή από επίσκεψη σε Καππαδοκία και Φανάρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: