Χάος μετά το Ουρουγουάη – Κολομβία (0-1) για τον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα: Νούνιες και Αραούχο έπαιξαν μπουνιές στην εξέδρα με οπαδούς που τους πετούσαν μπουκάλια [video]

epa11471835 Uruguay’s Darwin Nunez (C) scuffles with fans after Uruguay lost after the CONMEBOL Copa America 2024 semi-finals match between Uruguay and Colombia in Charlotte, North Carolina, USA, 10 July 2024. EPA/BRIAN WESTERHOLT




Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού Ουρουγουάη – Κολομβία με τους ποδοσφαιριστές της Σελέστε να παίζουν ξύλο με τους οπαδούς των «Καφετέρος»!

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Κολομβίας επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Σελέστε πετώντας τους μπουκάλια κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης, Νούνιες και Αραούχο, έχασαν τον έλεγχο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκαναν «ντου» προς την κερκίδα από όπου προήλθαν τα μπουκάλια!

Από εκεί και πέρα, χάος… Οι ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης πιάστηκαν στα χέρια με τους οπαδούς της Κολομβίας, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές, δημιουργώντας απίστευτες εικόνες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν και αυτός που έδωσε το περισσότερο ξύλο από όλους, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν. Η ασφάλεια παρενέβη -έστω και με καθυστέρηση- και οι ποδοσφαιριστές της Σελέστε πήραν οριστικά τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Με πληροφορίες από Sport24.gr

EURO: Ολλανδία-Αγγλία 1-2: MVP του μεγάλου ημιτελικού ο Όλι Γουότκινς-Τα «τρία λιοντάρια» στον τελικό της 14ης Ιουλίου στο Βερολίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: