Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην χτυπήθηκε από σφαίρα; «Ενδεχομένως να ήταν κάποιο θραύσμα» ισχυρίζεται ο διευθυντής του FBI [βίντεο]

FILE PHOTO: epa11476882 Former US President Donald Trump is rushed off stage by secret service after an incident during a campaign rally at the Butler Farm Show Inc. in Butler, Pennsylvania, USA, 13 July 2024. EPA/DAVID MAXWELL




Ο διευθυντής του FBI αμφισβήτησε το κατά πόσον ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα κατά την απόπειρα δολοφονίας του σε πολιτική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

Ο Κρίστοφερ Ρέι ενημέρωνε το Κογκρέσο για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στο Μπάτλερ την Τετάρτη, όταν έκανε την συγκεκριμένη δήλωση.

‘Όσον αφορά τον πρώην πρόεδρο Τραμπ, υπάρχει κάποιο ερώτημα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του’, δήλωσε ο Wray.

«Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν η σφαίρα αυτή, εκτός από το ότι προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού.

Ο Ρέι αναφερόταν στις ελλείψεις ασφαλείας που επέτρεψαν στον ένοπλο Τόμας Μάθιου Κρουκς να ανοίξει πυρ. Ο Κρούκς 20 ετών, σκότωσε τον πυροσβέστη Corey Comperatore, 50 ετών, και τραυμάτισε άλλους δύο, συμπεριλαμβανομένου του Trump, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε έκτοτε εκτενείς περιγραφές για τη στιγμή που πυροβολήθηκε και εθεάθη να φοράει επίδεσμο στο αυτί του.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Το διάγγελμα Μπάιντεν και οι αντιδράσεις: Η σκληρή επίθεση Τραμπ και η σιωπή Ομπάμα για την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: