Άνετη πρόκριση Τσιτσιπά στους «16» του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού: Με 2-0 σετ επί του Βρετανού Έβανς [video]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την νίκη του επί του Βρετανού Έβανς στους Ολυμπιακούς του Παρισιού και την πρόκρισή του στους 16. Teaser via Glomex @ERT




Χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό του να πιστέψει ότι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε στον αγώνα για τον δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά τένις επί του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς.

Με 2-0 σετ (6-1, 6-2) σε μόλις 52 λεπτά αγώνα εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης. Εκεί, θα βρεί απέναντί του το νικητή του αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες (το νο18 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το μεγάλο φαβορί) και στον Λιβανέζο, Μπέντζαμιν Χασάν (νο170 στην ATP).

Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος, δείχνοντας πως όταν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η δεύτερη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ολυμπιακό τουρνουά του απλού ανδρών στο τένις, εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Σε αντίθεση με τον χθεσινό του αγώνα όπου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον Βέλγο Ζιζού Μπερχς, επικρατώντας με 2-1 σετ.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς επικρατήσει του Μπάες και προκριθεί στους προημιτελικούς, τότε το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να βρει απέναντί του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νίκησε νωρίτερα σήμερα τον Ράφαελ Ναδάλ και στην φάση των «16» θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, ανάμεσα στον Ντομινίκ Κέπφερ και στον Ιταλό, Ματέο Αρνάλντι.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Στις 16 καλύτερες των Ολυμπιακών Αγώνων «πέταξε» η Σάκκαρη: Κέρδισε επάξια την Κινέζα Γιουάν Γιου με 2-0 σετ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: