Φοβερό το …επίπεδο!!! Άγριος καυγάς στη Βουλή για τα … «γαλλικά» της Θεανώς Φωτίου κατά της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη [video]

FILE PHOTO: Tourism Minister Olga Kefalogianni. ANA-MPA Bill Asvestopoulos




Ήταν αρκετή μια διαφωνία επί της διαδικασίας για να γίνει “χαμός” στη βουλή, ανάμεσα σε δυο κύριες και να ακουστούν … γαλλικά.

Πράγματι, μια διαφωνία, για την διαδικασία της συζήτησης νομοσχέδιου του υπουργείου Τουρισμού, στην διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής  οδήγησε οδήγησε σε θερμό επεισόδιο μεταξύ της βουλευτού της “Νέας Αριστεράς”, Θεανώς Φωτίου και της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κ. Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και προς την κ. Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι  καταπατούν τις διαδικασίες, καθώς η υπουργός πήρε τον λόγο, προτού να μιλήσουν όλοι οι παριστάμενοι.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Κυριαζίδης, εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την βουλευτή της ΝΕΑΡ να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Κι έπειτα η φράση της «άει στο διάολο!» ήταν αυτή που πυροδότησε την έκρηξη της υπουργού.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Φωτίου: Κυρία  υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά.

Κυριαζίδης: Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή;

Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας.

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Αει στο διάολο…

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

 

 

 

Η φύση της ακροδεξιάς ευτυχώς σώζει την Ευρώπη από το νέο σκοταδισμό: Ταυτοτικά προβλήματα, μίση, πάθη, διασπάσεις και… ιδιαίτερα συμφέροντα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: