Αεροδρόμιο «Σίλβιο Μπερλουσκόνι»: Μην εκπλαγείτε αν πάτε στο Μιλάνο * Μετονομάζεται ο αερολιμένας Μαλπένσα * Δίκαιος φόρος τιμής, λέει ο Σαλβίνι

FILE PHOTO : Αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Μαλπένσα, έξω από το Μιλάνο, Ιταλία. EPA/Mourad Balti Touati




Ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε απόψε ότι το αεροδρόμιο Μαλπένσα, έξω από το Μιλάνο, θα ονομαστεί «Σίλβιο Μπερλουσκόνι», για να τιμηθεί η μνήμη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, επιχειρηματία και ιδρυτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούνιο του 2023.

  • «Σήμερα η Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε το σχετικό αίτημα. Και ως υπουργός Μεταφορών, που έχει και τον τελευταίο λόγο, φυσικά και θα συναινέσω», δήλωσε ο Σαλβίνι.

«Πρόκειται για δίκαιο φόρο τιμής. Μια σημαντική αναγνώριση, μετά και από την απόφασή μας να δώσουμε το όνομα του Καβαλίερε στην αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου μας», συμπλήρωσε ο Ατίλιο Φοντάνα, πρόεδρος της περιφέρειας της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη
Ρώμη, Italy

 

«Πρέπει να είστε εντελώς εξαντλημένος»: Με το γνωστό του χιούμορ ο Βασιλιάς Κάρολος υποδέχεται στο Παλάτι τον νέο πρωθυπουργό Στράμερ * Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: