Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ο αγνοούμενος παρουσιαστής του BBC: Εντοπίστηκε στην Αγία Μαρίνα κοντά σε σπήλαιο [video]

Ο γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ γνωστός για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το This Morning και το The One Show. Photo screen shot via youtube, LU7 Television Clips Xtra




Εντοπίστηκε  στη θαλάσσια περιοχή Αγία Μαρίνα της Σύμης το πτώμα του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ κοντά σε σπήλαιο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει οι αρμόδιες αρχές για να επιληφθούν του θέματος.

Χθες το BBC δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα που εκτιμάται ότι ήταν ο Μόσλεϊ να περπατά με μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι στη Σύμη την περασμένη Τετάρτη, ημέρα της εξαφάνισής του και να κατευθύνεται προς το βουνό.

Ηταν μία από τις τελευταίες καταγραφές του Μόσλεϊ σε κάμερα κλειστού κυκλώματος πριν φύγει από το χωριό.

Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.




Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (5/6). Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews

Θρίλερ η εξαφάνιση του διάσημου παρουσιαστή του BBC στη Σύμη: Νέο βίντεο τον δείχνει να κατευθύνεται μόνος προς τα βουνά [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: