Βινίσιους: Κορυφαίος όλων στο Champions League * Καλύτερος νέος ο Μπέλινγκχαμ * Η κορυφαία 11άδα της χρονιάς κατά την UEFA [videos]

FILE PHOTO: Ο Βινίσιους Τζούνιορ με το τρόπαιο του Champions League -το 15ο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Photo via X@RealMadrid




H επιτροπή των Τεχνικών Παρατηρητών της UEFA ανακήρυξε το Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, ως τον παίκτη της σεζόν 2023/24 UEFA Champions League.

  • Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλη τη νικηφόρα διορδρομή της, σημειώνοντας έξι γκολ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στον τελικό εναντίον της Ντόρτμουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να κερδίσω άλλο ένα Champions League με αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος μου έχει δώσει τόσα πολλά», δήλωσε ο Βραζιλιάνος διεθνής. «Είναι απίστευτο πράγμα. Δεν μπορούν όλοι να το ζήσουν και να το κερδίσουν τόσες φορές.»

Ο Βινίσιους έκανε 10 εμφανίσεις, είχε 901 λεπτά , 6 γκολ, 5 ασίστ, διένυσε απόσταση 99,3 χλμ και είχε τελική ταχύτητα 34,7 χλμ./ώρα

 

  • Επίσης ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης της σεζόν στο Champions League 2023/24.

Ο Μπέλινγκχαμ πραγματοποίησε είχε μία ονειρική σεζόν-ντεμπούτο στην ισπανική πρωτεύουσα, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Σαββάτου στο Champions League εναντίον της πρώην ομάδας του, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια», είπε ο 20χρονος Άγγλος μέσος. «Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι η καλύτερη νύχτα της ζωής μου. Πρέπει να είμαι εκεί ψηλά όσον αφορά την τέλεια σεζόν. Δεν μπορούσα να το ονειρευόμουν πολύ καλύτερα από αυτό. Είμαι τόσο ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου, όλους στα παρασκήνια, τους φυσιοθεραπευτές. Αυτή είναι μια τεράστια ομαδική προσπάθεια».

Ο Μπέλιγχαμ έκανε 11 εμφανίσεις, είχε 993 λεπτά, 4 γκολ, 5 ασίστ, είχε 90,5% ακρίβεια πάσας και διένυσε απόσταση 117,5χλμ.

Η κορυφαία 11αδα της σεζόν 2023/24:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νιόν, Switzerland

Με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιακουμάκης: Συμφώνησε για τρία χρόνια με την λαοφιλή ομάδα του Μεξικού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: