Τρίτος ο YouTuber Φειδίας (19,50%) σύμφωνα με τα αποτελέσματα (στο 63,7%): Σκληρή μάχη μεταξύ του “κομμουνιστικού” ΑΚΕΛ και του δεξιού ΔΗΣΥ για την πρωτιά, τέταρτο το ΕΛΑΜ

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Κύπρο στο 63,7%




Προηγείται με ασφαλή διαφορά ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) στην κούρσα των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα.

Το ποσοστό του, με καταμετρημένο το 63,7%, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι στο 24,90%, ενώ ακολουθεί το ΑΚΕΛ με τρεις και πλέον μονάδες διαφορά (21,30%).

Η προτίμηση στον Φειδία Παναγιώτου επαναβεβαιώνεται, καθώς μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το εκπληκτικό ποσοστό 19,50%. Σε ντέρμπι, εξάλλου, εξελίσσεται η μάχη στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι μεταξύ ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ, που έχουν ποσοστό 11.20% και 9,60%, αντιστοίχως.

ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 63,7%

ΔΗΣΥ 24%

ΑΚΕΛ 22%

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 19%

ΕΛΑΜ 11.9%

ΔΗΚΟ 11%

ΕΔΕΚ 4,5%

VOLT 3.5%

ΔΗΠΑ 2.9 %

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ 1%

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ 1.8%

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ 0.2 %

ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 0.20%

«ΝΙΚΗ» 0%

ΖΕΡΒΙΔΗΣ 0%

  • Στο 11% το ποσοστό του ΔΗΚΟ στις Ευρωεκλογές, λένε στελέχη του κόμματος

Κοντά στο 11%, που ήταν η επίδοση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές, βλέπουν αξιωματούχοι του ΔΗΚΟ το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

«Θεωρούμε ότι θα είμαστε στο 11%, περιμένουμε να ξεκινήσει η ροή των αποτελεσμάτων και τότε θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ στέλεχος του κόμματος.

Σημείωσε ακόμη ότι βάσει της υφιστάμενης εικόνας «είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου το ΔΗΚΟ να τερματίσει πάνω από το ΕΛΑΜ».

Με βάση τα exit polls, το ΔΗΚΟ δίνει μάχη στήθος με στήθος με το ΕΛΑΜ με τη διαφορά που χωρίζει τα δύο κόμματα να είναι ελάχιστη.

O YouTuber Φειδίας ομιλεί για ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για όλο τον κόσμο! Θα είμαι ευρωβουλευτής για όλο τον κυπριακό λαό, δήλωσε… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: