Τρίτη φωτιά σε έναν μήνα σε εγκαταστάσεις της φαρμοκοβιομηχανίας Novo Nordisk στη Δανία: Υπό έλεγχο αλλά περίεργες οι …συμπτώσεις!

FILE PHOTO: Εικόνα από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 22 Μαϊου επίσης σε εγκατάσταση στης εταιρία Novo Nordisk. EPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUTEPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUT




Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novo Nordisk της Δανίας, ανακοίνωσε ο φαρμακευτικός κολοσσός.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην οροφή κτιρίου γραφείων που ενοικιάζει η Novo Nordisk στο Κροχσοβάι, στο(προάστιο) Μπάουσβαρντ”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας προσθέτοντας ότι το εν λόγω κτίριο δεν είναι αυτό που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού.

“Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρίσκονται στο σημείο και η φωτιά είναι τώρα υπό έλεγχο”, πρόσθεσε η Novo.

Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε για φωτιά στο Κροχσοβάι, στο Μπάουσβαρντ, σχεδόν 13 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την 3η πυρκαγιά που εκδηλώνεται σε εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κοπεγχάγη, Denmark

Καμουφλάζ λόγω εκλογών ή real politik ενόψει κυβέρνησης; Το κόμμα της Λεπέν αποσύρει σιωπηρά προγραμματικές θέσεις για Πούτιν, Ουάσιγκτον και ΝΑΤΟ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: