Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός: Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου, επιτέθηκαν σε περιπολικό

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου. Φωτογραφία από την τηλεόραση του Σκάι




Άγνωστοι στις 12.45 μετά τα μεσάνυχτα προσέγγισαν στην οικία της Προεδρου του Αρειου Πάγου στην περιοχή του Παπάγου και πέταξαν μολότοφ στον αστυνομικό που βρισκόταν στο φυλακιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι, ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δεν έγιναν ακόμα προσαγωγές. Στην επίθεση έλαβαν μέρος δέκα άτομα, ανέφερε αστυνομική πηγή.

Από την μολότοφ ξέσπασε πυρκαγιά και σε περιπολικό που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει την προανάκριση, αναλύουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και επιχειρούν να φτάσουν στους δράστες.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και τα χέρια, χωρίς όμως να εκφράζεται κίνδυνος για τη ζωή του.

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας Αλβανού κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού: Τσακώθηκαν για τη θερμοκρασία του κλιματισμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: