Το opaponline.gr σε στέλνει στο Release Athens Festival: Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις πιο hot συναυλίες του καλοκαιριού

Πηγή εικόνας ΟΠΑΠ




Καλοκαίρι σημαίνει συναυλίες και το opaponline.gr, ο μεγαλύτερος online προορισμός διασκέδασης, σε προσκαλεί να ζήσεις την πιο συναρπαστική live εμπειρία στο μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χώρας, το Release Athens Festival.

Από τις 9 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου, η καλοκαιρινή Αθήνα υποδέχεται το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ παρέα με το opaponline.gr, το οποίο είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορηγός της διοργάνωσης. The Offspring, Parov Stelar, Pulp, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Black Pumas, Massive Attack, Duran Duran και Judas Priest είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα παρελάσουν στη σκηνή του Release.

Τώρα, όπου κι αν είσαι, μπορείς να διεκδικήσεις δωρεάν διπλά εισιτήρια* μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App και να ζήσεις live τη μοναδική συναυλιακή εμπειρία από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να κερδίσουν τα διπλά εισιτήρια, μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: