Τι γίνεται με τις δικαστικές περιπέτειες του Κοκλώνη, τι θα γίνει με τη συνεργασία του με το OPEN; Εισήγηση για την ποινική δίωξη του επιχειρηματία και τηλεοπτικού παραγωγού…

Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης εισηγείται την ποινική δίωξη του επιχειρηματία και τηλεοπτικού παραγωγού για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και φοροδιαφυγή. Φωτογραφία από το OPEN




Θρίλερ με τον Νίκο Κοκλώνη και το τηλεοπτικό κανάλι Open! Κρίσιμη μέρα ήταν η χθεσινή, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του Open με την Barking Well Media.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αυτήν τη στιγμή στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις από την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη (ένα σόου και ένα ριάλιτι) αλλά και τα δύο μπάτζετ που έχουν κατατεθεί δεν έχουν γίνει δεκτά από τη διοίκηση του σταθμού.

Οπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού, η σχέση του Νίκου Κοκλώνη με το Open είναι πλέον υπό αμφισβήτηση, καθώς άλλα πράγματα τους έταξε σε σχέση με την ποιότητα, την αισθητική και την τηλεθέαση των ψυχαγωγικών παραγωγών και άλλα ήταν τα αποτελέσματα.

Ασφαλείς πηγές θέλουν να υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη αρχικά με το οικονομικό κομμάτι, καθώς δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα έσοδα στον σταθμό από την τηλεθέαση των νέων εκπομπών και δευτερευόντως με το αισθητικό κομμάτι, των προγραμμάτων, μια και το ριάλιτι για καινούργιες παρουσιάστριες «TV Queen» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε αρκετά στελέχη του καναλιού, με κεντρικό άξονα την ποιότητά του.

  • Δικαστικές περιπέτειες

Στο μεταξύ πρώτη φορά υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση στις πληρωμές από την εταιρία Red Smile -που είναι θυγατρική της Barking Well- προς τους εργαζομένους και ίσως αυτό έχει να κάνει με τις δικαστικές περιπέτειες που έχει ο Νίκος Κοκλώνης.

Να θυμίσουμε το 75σέλιδο πόρισμα που έχει υποβληθεί στον οικονομικό εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη, με τον επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη να εισηγείται την ποινική δίωξη του επιχειρηματία και τηλεοπτικού παραγωγού για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη θα αδειάσει τα πλατό στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, το οποίο νοίκιαζε για τις ανάγκες των lives του «Just the 2 of us» και του «TV Queen», αλλά και για τις μαγνητοσκοπήσεις του «Secret song» με τη Ναταλία Γερμανού, που ολοκληρώνονται σύντομα.

Η συμφωνία μίσθωσης του χώρου δεν θα ανανεωθεί, ενώ τα πλατό αποδεσμεύονται για άλλη χρήση. Τα σίγουρα προγράμματα για την Barking Well Μedia, τα οποία θα συνεχιστούν και του χρόνου, είναι η «Super Κατερίνα» στον Alpha, το «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και η σειρά «IQ 160» στο Star.

Φινάλε Master Chef με πρωτιά στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού, αλλά όχι στο σύνολο που κέρδισε η Γη της Ελιάς: Όλες οι μετρήσεις της 13ης Ιουνίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: