Θρασύτατη αγγελία Νορβηγού στη Ρόδο: Ζητούσε… κοντή μαθήτρια Λυκείου έναντι 15 ευρώ* Συνελήφθη μετά από καταγγελία γονέων

FILE PHOTO: Δήμος Ρόδου




Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας Νορβηγός που ζει στο νησί της Ρόδου και ο οποίος φέρεται να είχε αναρτήσει «αγγελία» έξω από Λύκειο αναζητώντας… παρέα έναντι 15 ευρώ.

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για έναν Νορβηγό που ζει στο νησί μας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Αύριο αναμένται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Πηγή Photo: Rodiaki.gr

Στην “αγγελία” που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

“Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. 

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα … 

Πέμπτη στις 13:00″

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Κανένα ίχνος, για δεύτερη μέρα, από τον παρουσιαστή του BBC Mάικλ Μόσλεϊ που αγνοείται στη Σύμη: Έρευνες με drone και ελικόπτερο για τον εντοπισμό του [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: