Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κύπρου: Δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και σύζυγος της Αλίκης Βιουγιουκλάκη

Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα Reporter




Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου και επιχειρηματία, Γιώργου Ηλιάδη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκτός από δημοσιογράφος που άφησε το αποτύπωμά του, ο εκλιπών υπήρξε σε όλη του τη ζωή και «ένας ενεργός πολίτης, ευγενής και καλλιεργημένος, με ήθος άνθρωπος, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα».

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ, ως νεαρός διπλωμάτης, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να διαπιστώσω το εξαίρετο του χαρακτήρα του και τις αρετές του», προσθέτει.

«Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του», καταλήγει.

  • ΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ

Με ανείπωτη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου (Κόκου) Ηλιάδη.

Ο εκλιπών ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και μια αστείρευτη πηγή σοφίας, καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Η απουσία του αφήνει ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας.

Η ηγεσία, τα στελέχη και οι αξιωματούχοι του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ηλιάδη με την υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του και ότι θα τιμήσουμε τις παρακαταθήκες του.

Αιωνία του η μνήμη και Καλό παράδεισο!

  • Η ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ

Ο Πρόεδρος Μαρίνος Σιζόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη της ΕΔΕΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη, πρωτοπόρου και θαρραλέου δημοσιογράφου, ανθρώπου με ήθος, γνώσεις, εμπειρίες, που προσέφερε στην πατρίδα υπό οποιανδήποτε ιδιότητα και θέση κατείχε.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν αφοσιωμένος προασπιστής της ελευθερίας του λόγου, της δημοκρατίας και του Εθνάρχη Μακαρίου σε δύσκολες για τον τόπο εποχές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, με ανάρτησή του στο Facebook γνωστοποίησε τον θάνατο του πεθερού του Γιώργου (Κόκου) Ηλιάδη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης, επιχειρηματίας και δημοσιογράφος, υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Παπαδοπούλου έγραψε:

«Στο καλό νονέ μου αγαπημένε. Καλό σου ταξίδι. Θα μου λείψεις τόσο πολύ. Είμαι σίγουρη όμως ότι σε περιμένει ο φίλος σου να τα πείτε όπως παλιά… Αιωνία σου η μνήμη νονέ μου».

Ώρα αποφάσεων για την Αννίτα, καυτές οι μετεκλογικές εκκρεμότητες για την ηγεσία του ΔΗΣΥ: Αποτίμηση και κριτική για τις εκλογές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: