Θα μείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη, είπε ο Χάρης Δούκας, ερωτώμενος σχετικά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

FILE PHOTO: Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ερώτημα σχετικά με τις προθέσεις του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να συνεχίσει ή όχι στο δημοτικό του αξίωμα έθεσε ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο δημοτικό συμβούλιο, Νίκος Σοφιανός.

Βάσει τις συζήτησης που έχει ανοίξει για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και με δηλωμένη την επιθυμία του Χάρη Δούκα να είναι παρών σε αυτές, τέθηκε το ερώτημα, αλλά δεν συμπεριελήφθη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Αναπτύσσοντας το σκεπτικό του, ο κ. Σοφιανός είπε πως αναπόφευκτα το θέμα αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή εάν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δυο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει:

«Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Καλούνται από τον Άρειο Πάγο να καταθέσουν δυο μάρτυρες ως ύποπτοι για την υπόθεση των παρακολουθήσεων * Θα κληθούν και άλλοι για εξηγήσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: