Τέλος -και τυπικά- το σχολικό έτος για νηπιαγωγεία, δημοτικά: Πολλά έκλεισαν πρόωρα λόγω καύσωνα* Σήμερα το φινάλε των προαγωγικών στα λύκεια, τη Δευτέρα στα γυμνάσια

File Photo Κλειστό σχολείο ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Τελευταία ημέρα στο σχολείο η σημερινή για τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες, καθώς το τρέχον σχολικό έτος λήγει επίσημα σήμερα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της επικράτειας.

Σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, ενώ οι γονείς θα λάβουν τους ελέγχους των μαθητών τους. Υπενθυμίζεται ότι για πολλούς μαθητές η τελευταία ημέρα των μαθημάτων ήταν η Τρίτη, αφού πολλά σχολεία στην επικράτεια έμειναν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω του καύσωνα.

Επιπλέον, σήμερα θα ολοκληρωθούν οι προαγωγικές εξετάσεις στα λύκεια, για την Α’ και Β’ τάξη.

Όσον αφορά στις Πανελλαδικές, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ σήμερα συνεχίζουν τις εξετάσεις τους, εξεταζόμενοι στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται, ότι την ίδια ημέρα (17 Ιουνίου) ολοκληρώνονται και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των γυμνασίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μετά τα 40άρια, ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη: Ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο* Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: