Τέλος η σεζόν με κλάματα για τον Ρονάλντο: Ήττα στα πέναλτι για την ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου του Βασιλιά [βίντεο]

epa11266352 Cristiano Ronaldo of Al-Nassr in action during the semifinal soccer match of the Saudi Super Cup between Al-Hilal and Al-Nassr in Abu Dhabi, United Arab Emirates. EPA/ALI HAIDER




Οι δύο ομάδες από το Ριάντ, η Αλ Χιλάλ και η Αλ Νασρ, συναντήθηκαν για το τελευταίο παιχνίδι τους στη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά.

Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο να νικήσει τους συμπαίκτες του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τη σαουδααρβική ομάδα, η οποία τερμάτισε δεύτερη και πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ.

Παίζοντας δέκα εναντίον έντεκα, ο CR7 και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι.

Αλλά μετά από μια έβδομη και τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια λόγω μιας μεγάλης απόκρουσης από τον Γιασίν Μπούνου, η Αλ Χιλάλ κατάκτησε τον τίτλο στο τέλος μιας μεγάλης μάχης.

Η ένταση του τελικού ήταν αρκετή για να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο έδαφος να κλαίει στο τέλος του αγώνα. Μένοντας στο έδαφος για αρκετά λεπτά, ο Πορτογάλος σταρ παρηγορήθηκε από τους θαυμαστές του.

 Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ριάντ, Σαουδική Αραβία 

Νέες διακρίσεις για τον Ολυμπιακό: Tέσσερις παίκτες του στην κορυφαία ενδεκάδα, σάρωσε τα βραβεία ο Ελ Κααμπί [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: