Τέλος, δεν ξανανεβάζω άλλο βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok κλείνει την προεκλογική εκστρατεία με backstage σκηνές [video]

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο στο TikTok.




«Τέλος, δεν ξανά ανεβάζω άλλο βίντεο μέχρι τις ευρωεκλογές» λέει σε νέο του βίντεο στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το οποίο αναρτήθηκε λίγο πριν από την εκπνοή της προεκλογικής περιόδου, σήμερα το απόγευμα.

Στο βίντεο παρουσιάζονται παρελκόμενα και backstage σκηνές από την προετοιμασία άλλων βίντεο, στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι σαν TikTok… αναμνήσεις.

«Κάναμε μια προσπάθεια να εξηγήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι ευρωεκλογές. Ελπίζω να μη σας κουράσαμε» αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται πλάνα στα οποία το αυτοκίνητό του έχει χαθεί σε ένα χωριό.

«Σίγουρα ξέρουμε πού πάμε παιδιά;» ρωτά. 

«Εσείς όμως ξέρετε πού πρέπει να πάτε την Κυριακή. Να ψηφίσετε όποιο κόμμα θέλετε ενδυναμώνοντας τη δημοκρατία μας και ενισχύοντας τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη» επισημαίνει ο πρωθυπουργός.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, παρουσιάζει το γούρι του, που είναι ο γιος του Κωνσταντίνος, και στέλνει μήνυμα στους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες των Ευρωεκλογών όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν.  

@kyriakosmitsotakis_Το τελευταίο μήνυμα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

 

Η ΝΔ για Κασσελάκη και το σπίτι στο Κολωνάκι: «Λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι αναπνέει, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: