Τελευταίο αντίο στην 11χρονη Βασιλική: Την Παρασκευή απολογείται ο δράστης της στυγερής δολοφονίας [βίντεο]

Καθώς ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής οδηγείται στα δικαστήρια πλήθος κόσμου επιτίθεται στα περιπολικά επιχειρώντας να τον λιντσάρει. Screenshot via Glomex@STAR TV




Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 11χρονη Βασιλική που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του θείου της στην Ηλεία.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού, η Βασιλική δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι, σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο ίδιος μετά την ομολογία του, ότι σκότωσε το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, υποστήριξε: «Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της.

Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο».

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία, έσειρε το άψυχο σώμα της 11χρονης για 45 μέτρα μέχρι που το πέταξε δίπλα σε ένα αυλάκι στο Καταράχι Ηλείας, και στη συνέχεια το σκέπασε με ξερά χόρτα.




Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο την ώρα που έφτανε, χθες, με το περιπολικό στα δικαστήρια.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο γιατί δέχτηκαν τη μαζική επίθεση του οργισμένου πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς της 11χρονης και κάτοικοι της κοινότητας Μυρτιάς, όπου μένει η οικογένεια.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτιμούσαν, ότι τα κίνητρα ήταν σεξουαλικά, καθώς από την ίδια υπηρεσία είχε συλληφθεί πριν από 7 χρόνια, το 2017, για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού που ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής, στην ίδια κιόλας περιοχή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Κορυφώνεται από σήμερα ο καύσωνας: Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές, έκτακτα μέτρα και έντονες συστάσεις για τηλεργασία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: