Ταξίδι-αστραπή του Τομ Κρουζ στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του τζετ: Για μιάμιση μέρα στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας τοποθεσίες για την νέα του ταινία

FILE PHOTO: Cast member Tom Cruise arrives on the red carpet for the Australian Premier of Mission Impossible – Dead Reckoning Part One, at the ICC Sydney in Sydney, Australia 03 July 2023. EPA/BIANCA DE MARCHI AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT




Σε ένα ταξίδι – αστραπή στη χώρα μας ο χολυγουντιανός σταρ Τομ Κρούζ έκανε μια σύντομη στάση με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και στη συνέχεια μετέβη στην Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για μιάμιση μέρα.

Ο 62χρονος σταρ του Χόλιγουντ απαθανατίστηκε αργά το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το ιδιωτικό του τζετ έκανε στάση λίγων ωρών για ανεφοδιασμό. Ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης όπως οι “Επικίνδυνες Αποστολές” αποφεύγει τους παπαράτσι. Έτσι επέλεξε να προσγειωθεί νύχτα στο αεροδρόμιο των Αθηνών, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από τον φακό των παπαράτσι, που κατάφεραν να τον απαθανατίσουν έξω από το αεροπλάνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, που εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από την παρουσία του Τομ Κρουζ στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο χολιγουντιανός σταρ πέταξε για Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για μιάμιση μέρα.

  • Ο λόγος της επίσκεψής του στην πόλη ήταν η αναζήτηση χώρων, όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του, καθώς τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστή στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου φιλοξενώντας έξι χολιγουντιανές παραγωγές.

Ο Τομ Κρουζ έχει δηλώσει παλαιότερα ότι είναι μεγάλος φαν της Ελλάδας, ενώ πριν από έναν χρόνο σε συνέντευξή του στην πρεμιέρα της ταινίας “Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος α’ ” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ”Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός”.

 

 

 

Οι Ελβετοί εντοπίζουν με drones φωλιές μικρών ελαφιών για να τα σώσουν από τα αγροτικά μηχανήματα: Εκατοντάδες ελαφάκια συνθλίβονται στα ελβετικά χωράφια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: