Στον εισαγγελέα η μητέρα της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε κλουβί στην Καλαμάτα: Συνελήφθη για έκθεση ενηλίκου σε κίνδυνο

FILE PHOTO: Περιπολικά της Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Για έκθεση ενηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη η μητέρα της 29χρονης που ζει περιορισμένη σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα, γιατί όπως υποστηρίζουν οι θετοί γονείς της, είναι επικίνδυνη για το εαυτό της και τους γύρω της, λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.

Η μητέρα της 29χρονης θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα το μεσημέρι. Η 29χρονη -η οποία πάσχει διαπιστωμένα από σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα- απομακρύνθηκε από το σπίτι και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Η ανάδοχη οικογένεια υποδέχθηκε το παιδί όταν ήταν 22 μηνών. Όσο μεγάλωνε, διαπιστώθηκε ότι ανέπτυξε μια ήπια νοητική υστέρηση. Ζούσε στην Αθήνα με την ανάδοχη οικογένεια και είχε υποστήριξη από το ίδρυμα που πραγματοποίησε την αναδοχή.

Φοιτούσε στο σχολείο και λάμβανε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Το 2011 η οικογένεια μεταφέρθηκε στην Καλαμάτα. Η 29χρονη, παρά την φαρμακευτική αγωγή, όπως λένε οι θετοί γονείς, γίνεται συχνά επιθετική προς τον εαυτό της και τους άλλους.

Πηγή: ertnews

Συνελήφθη 22χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης: Οργανωμένος οπαδός της ομάδας με πλούσιο ποινικό μητρώο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: