Στο νοσοκομείο ο «Γκάνταλφ»: Επεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν* Αναρρώνει σε «καλή διάθεση» [video]

File Photo British actor/castmember Ian McKellen attends the world premiere of ‘The Good Liar’ in London, Britain, 28 October 2019. EPA/NEIL HALL




Σε «καλή διάθεση» είναι ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν μετά την πτώση του από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης Player Kings στο θέατρο Noël Coward στο Λονδίνο. Εκπρόσωπος του θεάτρου ανακοίνωσε αργότερα ότι αναμενόταν «να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα».

Ο 85χρονος ηθοποιός μετά την πτώση,  το βράδυ της Δευτέρας, ζήτησε βοήθεια και φάνηκε να πονάει, προτού ένα μέλος του προσωπικού σπεύσει στη σκηνή.

Ο ηθοποιός βρισκόταν σε σκηνή μάχης όταν παραπάτησε και έπεσε στο κενό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian McKellen (@ianmckellen)

Ο σερ Ίαν έπαιζε σε μια σκηνή μάχης όταν φάνηκε να χάνει τα πατήματά του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η παράσταση ακυρώθηκε.

Ο σερ Ιαν – που υποδύεται τον αγαπημένο σαιξπηρικό ήρωα Τζον Φάλσταφ – συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης με τους ηθοποιούς που υποδύονται τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Χένρι Πέρσι όταν έπεσε από τη σκηνή. Ο ηθοποιός ζήτησε βοήθεια, και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει.

Έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, δήλωσε ο εκπρόσωπος του θεάτρου στο πρακτορείο ειδήσεων PA. Η επόμενη παράσταση την ερχόμενη Τρίτη ακυρώθηκε «για να ξεκουραστεί ο Ian», πρόσθεσε, αλλά ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπος ευχαρίστησε επίσης δύο γιατρούς που ήταν «σε ετοιμότητα στο κοινό» καθώς και το προσωπικό του θεάτρου για την υποστήριξή τους.

Με πληροφορίες από BBC

Στην Επίδαυρο ο αυτοεξόριστος Ρώσος σκηνοθέτης, Τιμοφέι Κουλιάμπιν ανεβάζει «Ιφιγένεια εν Αυλίδι»: Δυστυχώς ο πόλεμος είναι πάλι παρών στη ζωή μας [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: