Στο νοσοκομείο με διάσειση η πριγκίπισσα Αννα, την κλώτσησε άλογο στο κτήμα της: Ατύχημα για την δεινή ιππέα και αδελφή του βασιλιά Καρόλου [videos]

Britain’ Princess Anne rides on horseback on The Mall during the Platinum Jubilee of Britain’s Queen Elizabeth II, in London, Britain, 02 June 2022. EPA, NEIL HALL




Η 73χρονη πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση έπειτα από ένα ατύχημα με άλογο σήμερα και διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και πλήρως.

“Ο βασιλιάς ενημερώθηκε λεπτομερώς και μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στέλνει τις θερμότερες ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η πριγκίπισσα Άννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και διάσειση. Θεωρείται ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από κλωτσιά αλόγου στο κτήμα Gatcombe Park.

Η 73χρονη αδερφή του Βασιλιά, ιππέας που κέρδισε Ολυμπιακό μετάλλιο, περπατούσε στο κτήμα της στο Gloucestershire χθες το απόγευμα όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο και η Anne έλαβε ιατρική φροντίδα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Southmead στο Μπρίστολ για εξετάσεις, θεραπεία και παρακολούθηση.

Εχει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και η ιατρική της ομάδα πιστεύεται ότι αυτά προέρχονται ή από πτώση από άλογο ή από… πρόσκρουση με το κεφάλι ή τα πόδια του αλόγου.

Ανακοινώνοντας την είδηση ​​στις 12.20 σήμερα, εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε: «Η πριγκίπισσα υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το βράδυ.

«Η Βασιλική Υψηλότητά της παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση και αναμένεται να κάνει πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

«Ο Βασιλιάς κρατήθηκε στενά ενημερωμένος και μαζί με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την πιο γλυκιά του αγάπη και τις ευχές του στην Πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση.»

Ο σύζυγος της Αννας, ο αντιναύαρχος Sir Tim Laurence, και τα παιδιά της Zara Tindall και Peter Phillips, βρίσκονταν όλοι στο κτήμα εκείνη την εποχή.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα άλλα αδέρφια της Άννας, ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και ο Πρίγκιπας Ανδρέας, ενημερώθηκαν σχετικά με το ατύχημα.

Η 73χρονη αδελφή του βασιλιά Καρόλου κληρονόμησε από τη μητέρα της Ελισάβετ ΙΙ την αγάπη της για τα άλογα, ήταν πρωταθλήτρια της ιππασίας και δεν έχει σταματήσει να ιππεύει έως και σήμερα.

Πηγή: Daily Mail

Νεκρός από τα σαγόνια καρχαρία ένας από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»: Με βαρύτατες πληγές ανασύρθηκε ο γνωστός ηθοποιός και σέρφερ Ταμάγιο Πέρι [photo, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: