Στην Ελλάδα Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ: Οι διάσημες τηλεπερσόνες ταξίδεψαν στις Σπέτσες με υπερπολυτελή θαλαμηγό, στο νησί και ο Τζεφ Μπέζος [videos]

FILE PHOTO: Kim Kardashian attends the Time 100 Gala, held annually to celebrate the release of the magazine’s ‘100 Most Influential People in the World’ issue, at Frederick P. Rose Hall at Lincoln Center, in New York, New York, USA, 26 April 2023. EPA, JUSTIN LANE




Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν και η ετεροθαλής αδερφή της, Κένταλ Τζένερ, βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στις Σπέτσες.

Οι διάσημες τηλεπερσόνες, ταξίδεψαν στο νησί με υπερπολυτελή θαλαμηγό και ο φακός τις κατέγραψε κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου για φαγητό την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι ενδέχεται να ταξίδεψαν με σκάφος του δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή της «Amazon» Τζεφ Μπέζος, που είναι επίσης στο νησί.




Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις Σπέτσες βρίσκεται η μητέρα τους, Κρις Τζένερ και ο Bad Bunny, που όπως όλα δείχνουν είναι ξανά σε σχέση με την Κένταλ Τζένερ, λίγους μήνες αφότου χώρισαν.

Στην πορεία, η εκπομπή έδειξε selfie της Κιμ Καρντάσιαν με ένα παιδί που την αναγνώρισε και ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί της.




Ακόμη, προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή που ο Τζεφ Μπέζος, η σύντροφός του και η οικογένεια των Καρντάσιαν – Τζένερ, να εξέρχονται το εστιατορίου. Η Κιμ Καρντάσιαν έστειλε ένα φιλί σε ένα ακόμη κλιπ, στην κάμερα που την κατέγραφε, ενώ είναι περιτριγυρισμένη από θαυμαστές της.

Για τη σεξουαλική κακοποίησή της σε ίδρυμα εφήβων μίλησε η Πάρις Χίλτον σε επιτροπή του Κογκρέσου: Δεν μπορούσα να κοιτάξω έξω από ένα παράθυρο για δύο χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: