Σοκαριστικό έγκλημα στην Τουρκία: Βρετανός μεγιστάνας του πετρελαίου σκότωσε τη σύζυγό του, σταρ της TV, και αυτοκτόνησε, ενώ τα παιδιά ήταν στο σπίτι [video]

O Βρετανός μεγιστάνας και η διάσημη σύζυγός του Πηγή photo: Screenshot via YouTube




Βρετανός μεγιστάνας του πετρελαίου σκότωσε τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Άγκυρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ντέιβιντ Τόμας Μπλιθ, ιδιοκτήτης και διευθυντής της διεθνούς εταιρείας ASG Inspection, σκότωσε τη γυναίκα του, Βικτώρια Βέρα, στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα της Τουρκίας την Τρίτη 11 Ιουνίου, και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε μετά από έντονη λογομαχία για μηνύματα στο κινητό. Παρόλα αυτά, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το τραγικό συμβάν.

Η Βικτώρια Βέρα ήταν κωμικός και παρουσίαζε το «Morning Show» στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο παρουσιαστή Λέος Μάρες.




Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, τα οποία μετά την τραγωδία έχουν τεθεί υπό τη φροντίδα της οικογένειας της μητέρας τους, που ταξίδεψε στην Τουρκία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και έζησαν στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσουν στην Τουρκία λόγω της δουλειάς του Μπλιθ στη Μέση Ανατολή.

Η Βικτώρια Βέρα γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στην Τσεχία σε νεαρή ηλικία με την οικογένειά της. Σπούδασε μουσική στο πανεπιστήμιο και έγινε διάσημη με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2004. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, συνεργαζόμενη με την τσεχική οργάνωση «Velvet Smile», που βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών, παιδιά με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Ήταν επίσης ιδρυτής της DazSpor, της διοργανώτριας αρχής αγώνων τρεξίματος σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου του ημιμαραθωνίου που διεξάγεται στην Άγκυρα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Φονική πυρκαγιά και εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών στο Τσαντ, κοντά σε στρατιωτική εγκατάσταση: Αγνωστος ο αριθμός νεκρών και τραυματιών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: