ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν συνάντηση συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη και του Στέφανου Κασσελάκη: «Fake news που ωφελούν μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Κατηγορηματικά διαψεύδονται τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΠΑΣΟΚ τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων που ήθελαν να έχει γίνει συνάντηση μεταξύ της διευθύντριας του προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελενας Αναστασίου και του διευθυντή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους», αναφέρει ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά τους, πηγές του ΠΑΣΟΚ τονίζοτν ότι «ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδώς». «Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς», προσθέτουν πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Ελλάδα θα μετατραπεί από καταναλωτής εξοπλισμών, σε παραγωγό αμυντικών συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και πολλαπλασιαστών ισχύος, λέει ο Νίκος Δένδιας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: