Συνελήφθη 22χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης: Οργανωμένος οπαδός της ομάδας με πλούσιο ποινικό μητρώο

Από τις καταστροφές στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ φωτο thessnews.gr




Ένας νεαρός συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ ‘Αρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κιτρίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος φέρεται ως οργανωμένος οπαδός του ‘Αρη, ενώ, κατά πληροφορίες, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστείες, έχοντας εκτίσει ποινή εγκλεισμού γι’ αυτό το λόγο σε κατάστημα κράτησης.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα από τις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη το προηγούμενο 24ωρο. Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή για να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ύστερα κι από σχετική εισαγγελική εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αφορά αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, όπως επίσης και για ναρκωτικά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος κατηγορούμενος, τις βραδινές ώρες της 25ης Μαΐου, με τη χρήση πυροτεχνικών κατασκευών, τύπου ναυτικού πυρσού, έβαλε φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ ‘Αρης, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, ενώ, στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από καφετέρια που στεγάζεται εντός του «Κλ. Βικελίδης». Κατά την ίδια ανακοίνωση, απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του παραπάνω καταστήματος. Επιπλέον, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Για την κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ για τις υπόλοιπες πράξεις θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα

Τραγικός θάνατος ψαροντουφεκά στην Σαμοθράκη: Παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος, κρατούνται δύο άνδρες από το Λιμενικό

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: