Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας: Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη στο τέλος της επόμενης εβδομάδας

FILE PHOTO Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε τον κ. Colin Stewart, Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00, είναι στο πλαίσιο των συναντήσεων του Ειδικού Αντιπροσώπου με τους δύο ηγέτες πριν ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας. Ο κ. Στιούαρτ αναμένεται να αναχωρήσει για την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η έδρα του ΟΗΕ, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αναμένεται να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, την Τρίτη στις 16.00.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΕΑΝ/ΑΓΚ
Κύπρος Λευκωσία 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου απάντησε στον κατοχικό ηγέτη για τα οδοφράγματα: «Αν επιθυμούσε να ανοίξει αυτό στη Μια Μηλιά, θα μπορούσε να γίνει τον προηγούμενο μήνα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: