Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον μετά τη διάγνωση για καρκίνο στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Βασιλιά [βίντεο]

Britain’s Catherine Princess of Wales smiles as she travels from Buckingham Palace to Horse Guards Parade inside a carriage during the Trooping the Colour parade in London, Britain. EPA/TOLGA AKMEN




Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε σήμερα την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, πέντε μήνες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε που αποκάλυψε την ύπαρξη καρκίνου.

Η Κέιτ, ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο, επέβαινε σε άμαξα με τα τρία παιδιά της, πριν από την ετήσια στρατιωτική παρέλαση “Trooping the Colour” κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη, βασιλιά Καρόλου.

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητωκραύγασε κατά τη διέλευση της άμαξας.

Ο Κάρολος επέβαινε σε ξεχωριστή άμαξα μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, διάδοχο του Καρόλου και σύζυγο της Κέιτ, που ήταν έφιππος όπως και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Κέιτ, 42 ετών, έχει υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση με καρκίνο και ενόσω η θεραπεία συνεχίζεται, η βελτιωμένη υγεία της σημαίνει πως ήταν σε θέση να εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο.




Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Από Πρόεδρος… βουλευτής ο Φρανσουά Ολάντ: Θα είναι υποψήφιος με το Μέτωπο της Αριστεράς στις εκλογές της 30ης Ιουνίου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: