Πρόστιμο στα αδέλφια Τσιτσιπά από το Roland Garros για παραβίαση προπονητικών κανονισμών σε τρεις αγώνες: Ξεπερνά τις 21.000 ευρώ η χρηματική ποινή [βίντεο]

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς. Photo via YouTube.




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά και ο αδερφός του Πέτρος, τιμωρήθηκαν με πρόστιμα που ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ για πολλαπλές παραβιάσεις των προπονητικών κανονισμών στο φετινό Roland Garros, σε τρεις διαφορετικούς αγώνες.

Τα δύο αδέρφια έλαβαν χρηματική ποινή σε δύο διαφορετικούς αγώνες που αγωνίστηκαν, στον 2ο και 3ο γύρο του διπλού, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε στον προημιτελικό του μονού κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe και τα τρία πρόστιμα επιβλήθηκαν ως αποτέλεσμα παραβίασης προπονητικών κανονισμών.

Αν και το coaching πλέον επιτρέπεται κατά τη διάρκεια των αγώνων, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Το coaching μπορεί γίνει μόνο αν ο παίκτης βρίσκεται στην ίδια πλευρά του court με το box του, ενώ δεν επιτρέπεται να υπάρχει συνομιλία με τον προπονητή εκτός αν αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού τάιμ-άουτ ή σε ένα toilet-break του αντιπάλου.

Τα πρόστιμα με τα οποία τιμωρήθηκαν Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ήταν 4.600 και 9.200 ευρώ για τα παιχνίδια στο διπλό, καθώς και 7.400 στο μονό.

Συνολικά το ποσό ανέρχεται στις 21.200 ευρώ, με τα συνολικά πρόστιμα στο τουρνουά να φτάνουν τις 495.000 ευρώ.

 ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Με προπονητή τον θρυλικό Καρλ Λιούις, ο Χίντσλιφ έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κέρδισε τα 100μ. στο NCAA

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: