Προφυλακίστηκε ο 37χρονος φονιάς για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία: Φόβοι για βεντέτα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η απολογία του

Αστυνομικές δυνάμεις για την απολογία του 39χρονου για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία. Photo via glomex, SKAI TV




Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η απολογία του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης από τη Μυρτιά Ηλείας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ηλείας οδηγείται στην φυλακή.

Η απολογία του κράτησε δύο ώρες τουλάχιστον, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μετά την ολοκλήρωσή της, ο 37χρονος οδηγήθηκε πίσω στο κελί του, ενώ δεν εμφανίσθηκε δικηγόρος για την υπεράσπισή του.

Εξωτερικά του κτιρίου, αλλά και στους γύρω δρόμους είχαν παραταχθεί διμοιρίες της ΥΜΕΤ, κλούβες, καθώς και περιπολικά απαγορεύοντας την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από συγγενείς της 11χρονης που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα.




Την ίδια ώρα, οι Αρχές φοβούνται ξέσπασμα βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου, την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης την Πέμπτη.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη έγινε γνωστό πως αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και απ’ όλη την Ελλάδα.

Πηγή: ertnews

Ζημιές από δυνατό μπουρίνι στη Βέροια: Ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και άφησαν χωρίς ηλεκτροδότηση τη μισή πόλη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: