«Πόρτα» του Παναθηναϊκού σε Ίπσουιτς που δίνει 22,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη: Αρνητικές απαντήσεις και σε Λάτσιο, Τζιρόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Φώτης Ιωαννίδης σε αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει επισήμως εδώ και μήνες πως δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού ολοένα και… φουντώνει.

Η στάση των «πράσινων» επί του θέματος πάντως, δεν αλλάζει κι επιβεβαιώθηκε κι απ’ την αρνητική απάντηση που έδωσε πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη πρόταση της Ίπσουιτς για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Οι νεοφώτιστοι στην εφετινή Premier League κατέθεσαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, πρόταση ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ιωαννίδη, όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρα αρνητική.

Ακόμη κι όταν η αγγλική πλευρά μετέφερε τη διάθεσή της να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Το «όχι» του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο επιθετικό είναι δεδομένη κι εκτος απ’ την Ίπσουιτς έχει μεταφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες και προς άλλα κλαμπ.

Η Τζιρόνα, 3η στην εφετινή LaLiga που αναμένεται να «χάσει» τον Αρτέμ Ντόβμπικ το εφετινό καλοκαίρι (οδεύει προς Ατλέτικο Μαδρίτης), έκανε διερευνητική επαφή προς τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση απ’ τους «πράσινους».

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την προσέγγιση που έγινε απ’ τη Λάτσιο η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Τσίρο Ιμόμπιλε, ενώ την αρνητική διάθεση του Παναθηναϊκού γνωρίζει από… πρώτο χέρι και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας απ’ τις δικές της διεευνητικές επαφές με τους «πράσινους».

Οι Πορτογάλοι μάλιστα, παρά τα όσα γράφουν επίμονα εδώ και μέρες τα ΜΜΕ της πατρίδας τους, επίσημη πρόταση δεν έχουν κάνει προς το «τριφύλλι».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης για τα fake news περί ντόπινγκ του διεθνούς ποδοσφαιριστή

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: