Πνιγμοί στη θάλασσα, η άλλη κατάρα του ελληνικού καλοκαιριού: Τρεις ηλικιωμένοι και ένας 37χρονος αλλοδαπός που προσπάθησε να σώσει κάποιον που κινδύνευε

Ναυαγοσώστες της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας (ΕΝΑΚ) κάνουν επίδειξη διάσωσης κατά την διάρκεια εκπαίδευσης σε παραλία της Γλυφάδας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Δυστυχώς συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά οι κακές ειδήσεις για πνιγμούς λουόμενων, συνήθως μεγάλης ηλικίας που προφανώς δεν τηρούν στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης ή υπερκτιμούν τις δυνάμεις τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι ένας 76χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Καμείρου Ρόδου. Ο 76χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι μία 77χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία της Κατερίνης. Η 77χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Γυθείου ότι ένας 69χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΕΛΙΝΙΤΣΑ». Ο 69χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 37χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΑ», στο Ζούμπερι Αττικής. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος στην προσπάθειά του να παράσχει συνδρομή σε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο εντός της θάλασσας, έχασε τις αισθήσεις του. Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Αναζητούν το διεστραμένο κάθαρμα που ακρωτηρίασε τα τρία πόδια ενός γάτου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης: Θα του τοποθετηθούν προσθετικά μέλη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: