Πλήθος στελεχών του ΚΚΕ, απ’ όλους τους χώρους, στον Περισσό: Εκδήλωση στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας, στον απόηχο της νίκης στις Ευρωεκλογές

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία στον Περισσό. Φωτογραφία από το ΚΚΕ




Μια θερμή εκδήλωση σε κλίμα αισιοδοξίας οργανώθηκε το βράδυ χθες Δευτέρα στον προαύλιο χώρο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Περισσό, μετά τις ευρωεκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε απόψε εδώ, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής, για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά μαζί με φίλους και συντρόφους που δώσαμε τη μάχη των ευρωεκλογών, μια μάχη που έληξε με μια νέα εκλογική άνοδο – την τέταρτη στη σειρά – για το Κόμμα μας» είπε στην αρχή του χαιρετισμού του.

Παρευρέθηκαν πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ, βουλευτές του κόμματος, άνθρωποι από το ευρωψηφοδέλτιο καθώς και οι εκ νέου ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος. Παρευρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του, Θοδωρή Κωτσαντή.

Ανάμεσα σε άλλους διακρίναμε από τους χώρους των εργαζομένων και συνδικαλιστών: Από τις κατασκευές τους Βασίλη Κλουβάτο και Φώτη Πανόπουλο, από τους μεταλλωρύχους τον Δημήτρη Μπατή, από το Φάρμακο την Ρεββέκα Στρατούλη, από τους ΕΒΕ τον Θανάση Τσίνο, από το Δημόσιο τους Μπάμπη Θεοδοσιάδη, Ζωή Πεντοντή, Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη κ.ά.

Από πανεπιστημιακούς και ερευνητές: Δημήτρης Καλλέργης, Δημήτρης Κεχράκος, Νότης Μαριάς, Πέρσα Μεγαλοφώνου, Γιάννης Μηλιός, Γιώργος Οικονομάκης, Βαγγέλης Χριστοφόρου, Εύη Χρονοπούλου, Αλέξανδρος Χρύσης κ.ά.

Από τον χώρο των καλλιτεχνών και ευρύτερα του Πολιτισμού: Μάρκος Γεωργιλάκης, Γιάννης Δίσκος, Τζένη Καλλέργη, Νίκος Καραγιώργης, Γιάννης Κατωμέρης, Χρήστος Κολοβός, Τζανέτος Κομηνέας, Βαγγέλης Κορακάκης, Μάρθα Κορίτσογλου, Φώντας Λάδης, Δημήτρης Μαύρος, Αντώνης Μυρωδιάς, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Αριστείδης Πατσόγλου, Κυριάκος Ρόκκος, Διονύσης Τσακνής, Εύα Φάμπα κ.ά.

Από τις Ενοπλες Δυνάμεις: Γιάννης Αγγέλου, Νίκος Ντίγκος, Γιάννης Ντουνιαδάκης, Δημήτρης Παντελάτος, Ανέστης Τσουκαράκης, Τριαντάφυλλος Φωτιάδης κ.ά., από το Πυροσβεστικό Σώμα Κώστας Γιαννάκος, Σάββας Θεοδωρής, Θύμιος Τσούνας, Δημήτρης Φρόνιμος κ.ά.

Από τον χώρο του Αθλητισμού: Σπύρος Βασδέκης, Τάσος Μακρινικόλας, Γιώργος Πομάσκι, Νίκος Παπαδόπουλος κ.ά.

Επίσης παρευρέθηκαν οι δήμαρχοι Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, καθώς και πολλοί εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Τοπική Διοίκηση.

Επιπλέον παρευρέθηκαν οι Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη και η Βίκη Αράπη, πρώην βουλευτές, ο Σταύρος Κιβωτίδης, η Αννα Λεοτσάκου από τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ «Νόστος», η Ασπα Μανδηλαρά, πρώην αντιπρόεδρος της ΟΓΕ, ο Βαγγέλης Χωραφάς, αναλυτής, οι δικηγόροι Βαγγέλης Κολιόπουλος, Τζίνα Παλαιολόγου και Γιάννης Χατζηαντωνίου, η Ανατολή Κυριαζίδου, δικαστική υπάλληλος κ.ά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Αγρίεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απομάκρυνε τον Θεοχαρόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ: Το έμαθε καθώς συνομιλούσε με Τσίπρα και Ζάεφ…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: