Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για μαζική δηλητηρίαση σε κατασκήνωση της Αττικής -Η διεύθυνση μιλάει για κρούσματα γαστρεντερίτιδας

File Photo: Στιγμιότυπο από κατασκήνωση. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες για περιστατικά μαζικής δηλητηρίασης σε κατασκήνωση στην Αττική.

Με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου, ξεκινά προκαταρκτική εξέταση, την οποία ανέλαβε να διενεργήσει η εισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου, με σκοπό να εξακριβωθεί τι συνέβη με τα παιδιά που ασθένησαν.

Η εντολή προς την εισαγγελική λειτουργό είναι να μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης και να διακριβρώσει αν προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων, όπως αυτά που αφορούν σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή και δηλητηρίαση τροφίμων που προορίζονται για χρήση από το κοινό από αμέλεια και κατά συρροή.

Και τα δύο αδικήματα διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.

Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση της κατασκήνωσης φαίνεται να αρνείται πως τα επίμαχα περιστατικά οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ερευνα για την εξαφάνιση στη Σίκινο δύο Γαλλίδων τουριστριών ξεκίνησε και η Γαλλική δικαιοσύνη: Μαρτυρίες ότι πρόκειται για έμπειρα άτομα στην πεζοπορία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: