Παράτησε ογκώδη αντικείμενα και μπάζα σε πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη: Εγινε «τσακωτός» από τον ίδιο τον δήμαρχο που του έριξε «τσουχτερό» πρόστιμο

Σκουπίδια και μπάζα σε πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Photo via ΑΠΕ-ΜΠΕ.




«Τσουχτερό» πρόστιμο των 500 ευρώ επιβλήθηκε σε πολίτη της Θεσσαλονίκης, όταν έγινε «τσακωτός», από τον ίδιο τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη να εναποθέτει ογκώδη αντικείμενα σε πεζοδρόμιο κεντρικών οδών στην καρδιά της πόλης.

Το γεγονός συνέβη το πρωί όταν ο δήμαρχος κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο, είδε πάνω στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης Τσιμισκή και Δ. Γούναρη μεγάλα αντικείμενα που προέκυψαν όπως φαίνεται από ανακαίνιση. Μεταξύ αυτών ήταν μπάζα, παντζούρια ακόμη και μία μπανιέρα.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου ήταν άμεση, προκειμένου να συλλεχθούν από την κεντρική οδό τα ογκώδη αντικείμενα, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο πολίτης που τα εγκατέλειψε.

« Έχω επανειλημμένα τονίσει πως πράξεις που προσβάλουν και “λερώνουν” την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές. Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο, το μεγάλο μας σπίτι από κάποιους που επιμένουν να μη σέβονται την πόλη», δήλωσε για το περιστατικό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σοκ σε παραλία της Κρήτης: Πνίγηκε 7χρονος, τον παρέσυραν τα κύματα στην Άρβη του δήμου Βιάννου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: