Πανελλαδικές 2024: Με μαθήματα ειδικότητας και αντίπαλο τον καύσωνα συνεχίζουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

File Photo Μαθητές διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε λύκειο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Συνεχίζουν σήμερα, Πέμπτη, τις εξετάσεις τους σε μαθήματα ειδικότητας οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, παρά το κύμα καύσωνα που πλήττει από χθες, Τετάρτη, την επικράτεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές.

Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ έχουν απομείνει δύο ακόμη ημέρες εξετάσεων (αύριο, Παρασκευή και η ερχόμενη Δευτέρα), ενώ οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα Προσανατολισμού, χθες, Τετάρτη.

Θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων (18 – 28 Ιουνίου 2024) και η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (17 – 28 Ιουνίου 2024).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η πιο ζεστή μέρα του καύσωνα η σημερινή: Εως και 43 βαθμούς η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές, ανάμεσά τους και η Αττική

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: